logo-nierstichting1

De Nierstichting zet alles op alles, zodat mensen met een nierziekte in leven blijven en écht kunnen blijven leven.

 

 

 

 


logo_vluchtelingenwerkSamen kunnen we de zorgen weg nemen. VluchtelingenWerk Nederland is een onafhankelijke organisatie die opkomt voor de belangen van vluchtelingen en asielzoekers. Van aankomst tot zelfstandigheid. Met duizenden vrijwilligers ondersteunen zij asielzoekers in de opvangcentra en vluchtelingen die een nieuw bestaan opbouwen in gemeenten.

 

 


logo_hartstichtingElke dag overlijden in Nederland meer dan 100 mensen aan hart- en vaatziekten. Dat is onacceptabel. De Hartstichting financiert onderzoek en geeft voorlichting en steun aan patiënten. En zij zet zich in om meer levens te redden bij een hartstilstand. De Hartstichting financiert onderzoek naar hart- en vaatziekten. Jaarlijks worden er vele miljoenen gestoken in onderzoek om hart- en vaatziekten eerder op te sporen en beter te behandelen. Onderzoek heeft afgelopen decennia veel goede resultaten opgeleverd.

 

 

 


 

zonnebloem_logo_vert_cmyk-bigEr kan zoveel meer dan je denkt! Bij de Zonnebloem zetten ze alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken zij altijd in oplossingen. En daar staan ook tienduizenden vrijwilligers ook voor.  De donateurs maken het Zonnebloemwerk mogelijk.

 

 

 

 

 

 


TdH_logo_NL

Terre des Hommes werkt aan een wereld waarin alle kinderen een menswaardig bestaan hebben en kunnen opgroeien tot zelfstandige volwassenen. Een wereld waarin kinderen niet meer worden uitgebuit.
Zij gaan net zo lang door tot dit bereikt is.