4DMPeople staat voor kwaliteit

Sinds januari 2014 is 4DMPeople gestart omdat goede doelen in Nederland behoefte hebben aan een andere wijze van werving; oprechte gesprekken door mensen die echt affiniteit hebben met goede doelen. Onze medewerkers zijn zeer verschillend qua achtergrond maar hebben het volgende gemeen: een intrinsieke motivatie om zich in te willen zetten voor goede doelen.

Tijdens ons werk komen wij letterlijk thuis bij onze medemens. Het is mooi om te zien hoe divers ons land is en hoe verschillend ieder mens leeft. Uiteraard worden wij ook geconfronteerd met bepaalde problematiek, maar dit geeft ons juist de drive om ons nog harder in te zetten voor al onze goede doelen. Dit met de wetenschap dat ons werk het verschil kan maken voor deze mensen, hier en in de rest van de wereld!

4DMPeople werft donateurs voor goede doelen. Naast onze wervingsactiviteiten is het onze grootste doelstelling om verbinding te creëren en het maatschappelijk draagvlak voor goede doelen te vergroten. Door dit te doen helpen wij allerlei prachtige initiatieven, zoals o.a. Vluchtelingenwerk Nederland, de Hartstichting en Terre des Hommes.