Samen is zoveel leuker!

Word samen ambassadeur voor een goed doel! (betaalde baan)

“Als je van mensen houdt, is dit prachtig werk!”

Wij bieden jou de mogelijkheid nu om samen met je buurvrouw, beste vriend(in) of familielid, noem het maar op, samen te werken! Jullie mogen het zelfs eerst eens samen proberen! Waarom bieden wij dit aan? Omdat wij al weten hoe leuk en verrijkend dit werk is en zoals wij merken, veel mensen nog niet.

Daarnaast zoeken wij meer sympathieke mensen die hun wereld willen en durven vergroten door betekenisvolle gesprekken aan te gaan ten behoeve van goede doelen, zoals Vluchtelingenwerk Nederland, Nationale Vereniging de Zonnebloem, de Hartstichting en Terre des Hommes. Op die manier werven wij namelijk de hoognodige fondsen voor deze doelen en vergroten we hun maatschappelijk draagvlak.

Er zit zoveel liefde en plezier achter ons verhaal aan de deur, dat het je altijd “aan het hart gaat”. Ons werk doet er toe!  Omdat de behoefte naar onze onderscheidende manier van werken groter wordt, zijn wij op zoek naar uitbreiding voor dit toegewijde en gezellige team mensen-mensen.

Aantal uur per week: 7 – 35 uur

Functieomschrijving:
Als ambassadeur ga je samen gericht op zoek (huis-aan-huis) naar donateurs in een specifiek gebied in jouw regio. Je belt bij je medemens aan en gaat persoonlijk met ze in gesprek waarin je hun betrokkenheid goed peilt. Vanuit die betrokkenheid inspireer je ze om het doel te steunen. Dit doe je met klasse: op een open, vertrouwenswaardige en integere manier, volgens onze visie. Bij ons gaat het om verbinden! Uiteraard kan je hierin een goede coaching en begeleiding verwachten!

Functie-eisen:

 • Levenservaring (leeftijd van 18 tot 65+)
 • Nieuwsgierig
 • Affiniteit met verschillende goede doelen
 • Maatschappelijk/sociaal betrokken
 • Goed in contacten maken & luisteren
 • Groot empathisch vermogen
 • Lichamelijk gezond/vitaal
 • Betrouwbaar (zijn en overkomen)
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Graag werken in teamverband
 • Minimaal één dag van maandag tot en met vrijdag beschikbaar tussen 12.30 uur en 21.00 uur of zaterdag tussen 10.00 – 17.30 uur
 • Bereid om maximaal 50 km rondom jouw woonplaats te werken

 

Over 4DMPeople:
Bij 4DMPeople staan duurzame relaties centraal. Met passie en volle overtuiging vergroten wij het maatschappelijk draagvlak van onze opdrachtgevers. Op deze manier zijn wij instaat echt betrokken donateurs te werven. Binnen ons team is het van belang om van elkaar te kunnen leren, elkaar positief te beïnvloeden en iets voor elkaar over te hebben. Door die instelling en gevoel van samenhorigheid verbinden wij én bouwen wij aan langdurige relaties tussen donateur en het goede doel. Wij helpen vele prachtige initiatieven aan een solide achterban.

Over de rol van ambassadeur:

4DMPeople is trots op haar mensen. Met oprechte aandacht en interesse werven zij op eigentijdse wijze donateurs en vergroten zij het draagvlak voor het desbetreffende doel. Onze medewerkers zijn mensen die écht kunnen meepraten over de problematiek, missie en doelstellingen van onze opdrachtgevers. Ze zijn allemaal heel verschillend, maar één ding hebben zij gemeen: zij beschikken over een schat aan levenservaring en zijn hiermee een gesprekspartner op niveau. Deze unieke, integere en professionele manier van benaderen maken onze mensen tot echte ambassadeurs van het goede doel. Als ambassadeur deel je onze passie en werk je samen in een hecht team. Je bent het gezicht van onze opdrachtgevers en weet ook bij te dragen aan de goede sfeer in het team.

Wat kun jij van 4DMPeople verwachten?
Een inspirerende en energieke werkomgeving van betekenis. De ruimte om te groeien en fouten te mogen maken. Twee maanden gedegen coachingstraject om je te helpen ontwikkelen tot ambassadeur.

 • In dienst bij 4DMPeople, geen payroll
 • Mogelijkheid tot vast (onbepaalde tijd) contract
 • Dagen iedere week flexibel in te delen

 

Interesse? Heb je vragen? Ervaren hoe het bij ons is?
Bel dan naar 030-8501838 of stuur een e-mail naar Paula Klaassen via p.klaassen@4dmpeople.nl .